Ми онлайн:
з 10 до 20, Нд з 10 до 18
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Африканський стиль в інтер'єрі

Останнім часом на ринку дизайнерських послуг став популярний і затребуваний екзотичний африканський стиль оформлення приміщень. Люди стали цінувати тепло, затишок, незвичайність і унікальність своїх інтер'єрів. Так як він досить екзотичний, то підійде головним чином тим, кому подобаються яскраві предмети, зроблені з натурального матеріалу.

Даний стиль відрізняється наявністю безлічі дерев'яних предметів, а в кольоровій гамі переважають теплі тони – оливкові, піскові, теракотові. Сподобається інтер'єр в цьому незвичайному стилі і тим, хто бажає наповнити приміщення сонячним світлом. Африканський стиль передбачає активне використання натуральних тканин. Їх розписують візерунками, які притаманні таким країнам, як Конго і Зімбабве. Подібні аксесуари внесуть в оформлення приміщення нотки екзотики.

Купити меблі в Кременчуці можна в нашому магазині.

Оздоблення інтер'єру

Для відтворення африканського стилю в кімнаті доведеться трохи попрацювати. Перш за все, варто визначитися з покриттям підлоги. Дуже стильно буде виглядати підлогу, декорований під камінь. Використовуйте для цього плитку з потрібною забарвленням або ламінат. Відмінно впишуться в інтер'єр вінілові шпалери з яскравими малюнками, штори та гардини з африканськими орнаментами. Зверніть увагу на яскраві соковиті відтінки, які як не можна краще передадуть характер спекотної Африки. В інтер'єрі такого стилю можна використовувати натуральні шкури диких тварин. Їх можна розміщувати як на підлозі, замість килимів, так і прикрашати стіни.

Приділіть увагу і постільній білизні, в продажу можна знайти безліч варіантів з зображеннями диких тварин. Меблі Не варто занадто морочитися вибором якоїсь особливої ​​африканської меблів, адже в самій Африці вона мало чим відрізняється від нашої. Єдина умова – забарвлення, вона повинна бути виконана в чорно-коричневих тонах. Можна вибрати оббивку, що імітує шкіру диких тварин. Також незвично виглядатимуть африканські орнаменти, вирізані по дереву. Ними можна прикрасити дверцята шафок і стільниці. Декор Класичними сувенірами, які туристи привозять з Африки, є фігурки слоників, глиняні кухонні аксесуари, шаманські маски. Всі ці елементи декору відмінно впишуться в інтер'єр. Маски і картини, розвішані на стінах, додадуть приміщенню аристократизму й вишуканості, а всякі дерев'яні фігурки і скульптури доповнювати загальну ідею.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
28 + ? = 36
Введіть капчу*